Vastgoeddeal in het Groene Hart op Zondag

Nieuwkomer in de makelaardij Jorrit Vriend slaat samen met ervaren makelaar en taxateur Lia Groot van Vastgoedhuis een nieuwe weg in. Vanaf nu is het mogelijk om gratis uw woning te verkopen! Uiteraard met een persoonlijke en professionele dienstverlening die u mag verwachten van een makelaar.

Vastgoeddeal zorgt voor een waardebepaling van uw woning, professionele foto’s en plattegronden, een online inzichtelijk verkoopproces en een verkoopbox met daarin het verkoopbord, posters en flyers Alle woningen worden daarnaast geplaatst op Funda en andere woningplatformen. Alles in overleg met de verkopers, goede communicatie staat op nummer één bij dit familie bedrijf.

De gratis dienstverlening is niet het enige waarin Vastgoeddeal zich onderscheidt van de doorsnee makelaar. Bij Vastgoeddeal worden de woningen verkocht middels een online biedingsplatform. Dit maakt het verkoopproces van woningen volledig transparant, alle biedingen zijn online inzichtelijk en alle potentiële kopers hebben gelijke kansen. Het online bieden start doorgaans met een open huis, hierdoor krijgt de woning extra aandacht. Voor de verkoper resulteert deze werkwijze in de hoogst haalbare prijs voor de woning. Ook leuk; de verkoper wordt bij ieder bod op de hoogte gebracht middels een mail- of sms-bericht!

Maar hoe kan Vastgoeddeal bestaan als de dienstverlening gratis is? Dat antwoord is simpel, de kosten zijn voor de koper. De makelaarskosten worden meegenomen in hetbiedingsproces en zijn onderdeel van de totale koopsom. Waarom zou je betalen voor het verkopen van je woning als het ook gratis kan?

Vraag vrijblijvend meer informatie op: E: info@vastgoeddeal.nl of bel 0226-357722

Vastgoeddeal in het Groene Hart op Zondag

Deel via social media