Huis kopen?

De kopers

Bij ons hebben alle kopers een eerlijke kans om een woning te bemachtigen. De woningen die bij Vastgoeddeal worden aangeboden, worden via het online platvorm verkocht. Er is geen sprake van stille verkoop of gesloten enveloppen met een eenmalig bod. Het online biedsysteem is transparant voor iedere potentiële koper. Dit betekent dat iedereen kan zien wat er op de woning is geboden.

Open huis

Als je geïnteresseerd bent in een woning die op onze site staat, wil je de woning natuurlijk met eigen ogen zien. De verkopers organiseren één of twee keer een open huis. Op deze dagen kan je als koper bij de woning terecht om binnen een kijkje te nemen.

Online bieden

Het online bieden is gestart, schroom dan niet! Het bieden is transparant en makkelijk toegankelijk voor iedereen. Meld je aan op de website, nadat je jouw email adres hebt geverifieerd middels een bevestigingsmail, kan je online meebieden om de woning te bemachtigen. Bij het bevestigen van je bod, kan je jouw ontbindende voorwaarden aangeven. Overboden? Geen probleem. Iedere bieder kan zo vaak een bod doen als hij wil. Bieden kan tot het aangegeven biedtermijn. Wordt er in het laatste 15 minuten nog een bod uitgebracht, dan wordt de termijn om te bieden terug gezet naar een 15 minuten.


Online bieden op woningen is nieuw en onbekend. Heb je hierbij advies of begeleiding nodig? Neem contact op met een aankoopmakelaar.

Aanmelden

Online bieden gesloten

Yes! Het online bieden is gesloten en jij bent de hoogste bieder. Dit betekent niet dat jij er met de woning vandoor gaat. Nadat het online bieden is gesloten, gaan wij de uitgebrachte biedingen samen met de verkopers bespreken. Uiteindelijk beslissen de verkopers aan wie zij hun woning gunnen, dit is afhankelijk van het bod en de ontbindende voorwaarden.

Kosten

De makelaarskosten van de verkoper worden door de kopers overgenomen bij de totstandkoming van de koop-overeenkomst. Als je een bod uitbrengt, worden hier automatisch de makelaarskosten bij opgeteld, dit is de totale koopsom die gefinancieerd kan worden. De minimale makelaarskosten zijn € 1.500,00.